Επιμένει στην αθωότητά της το 31χρονο μοντέλο που προφυλακίστηκε για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έπειτα από την εύρεση 33 γραμμάτων κοκαΐνης σε φιξάκια κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Η γυναίκα μέσα από τις φυλακές απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την «πλεκτάνη σε βάρος της», να το πει, ενώ αναμένονται τα αποτελεσμάτων της εξέτασης dna και δακτυλικών αποτυπωμάτων επί του τζιπ της βρίσκεται η 31χρονη μελαχρινή καλλονή, που

«Είμαι αθώα και θα αποδεχθεί. Και δεν είναι ότι θέλω να βγω έξω. Θέλω να αποδειχθεί ότι είμαι αθώα. Ζήτησα εγώ η ίδια στην αστυνομία, χωρίς δικηγόρο, χωρίς τίποτα, να ελέγξουν τα πάντα» ανέφερε.

«Ζήτησα στην αστυνομία να ελέγξει τα πάντα. Το κινητό μου, το σπίτι μου, κάντε μου εξετάσεις… Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Η αλήθεια θα φανεί», συνέχισε το μοντέλο.

Στην απολογία του το μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας επαναλαμβάνοντας όσα ανέφερε και στο απολογητικό της υπόμνημα, ενώ αναφέρθηκε σε απειλητικά μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της, βίαια περιστατικά εναντίον της, αλλά και την τοποθέτηση gps tracker στο αυτοκίνητο της και την παρουσία ενός golf με κλεμμένες πινακίδες έξω από το σπίτι της την παραμονή της σύλληψης της.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που κατηγορούμαι. Έχω μία κόρη επτά ετών, ουδέποτε θα είμαστε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου. Δε γνώριζα την ύπαρξη αυτών που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μου. Είμαι πολύ σοκαρισμένη» ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου μοντέλου ενώπιον της ανακρίτριας.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη στιγμή του ελέγχου του αυτοκινήτου της από τους αστυνομικούς λέγοντας πως σταμάτησε στον έλεγχο κανονικά «χωρίς κανένα φόβο» αφού -όπως είπε- δεν είχε κάτι να κρύψει. Μάλιστα, διέψευσε την κατάθεση του αστυνομικού που την περίγραψε αναστατωμένη και να ζητά δικηγόρο από άτομο με το οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο της. «Δεν ζήτησα ποτέ από την φίλη μου στο τηλέφωνο να ζητήσει δικηγόρο και ήμουν ήρεμη. Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι στημένο» ανέφερε στην ανακρίτρια και κατονόμασε τον πρώην σύζυγο της ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.

«Υποψιάζομαι ότι είναι ο πρώην άντρας μου, με τον οποίο είχα πολλές διαμάχες όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δεν δέχεται το χωρισμό μου και θεωρεί ότι θα είμαι πάντα κτήμα του» είπε στην απολογία της και περιέγραψε περιστατικό που έλαβε χώρα τρεις ημέρες νωρίτερα.

«Είχα πάει να ταξίδι δύο μέρες στη Μύκονο στις 28 – 30 Μαΐου 2021, για να βοηθήσω τα δύο αδέλφια μου, που εργάζονται εκεί. Εκεί στη Μύκονο ήμουν παρέα με έναν άντρα (αναφέρει όνομα), με τον οποίο έχω προσωπική σχέση και κάποιος φωτογράφος μας απαθανάτισε και της απέστειλε στο πρώην άντρα μου. Αυτές τις φωτογραφίες τις προώθησε στο κινητό της κόρης μου ο πρώην σύζυγός μου λέγοντας μου στα αγγλικά «είσαι ότι χειρότερο έχει συμβεί στη ζωή μου, σου εύχομαι να έχεις ένα μίζερο θάνατο και θα γαμήσω εσένα και το σύντροφό σου, όταν έχω την ευκαιρία. Στο υπόσχομαι». Αυτό μου το έστειλε όταν ο ίδιος νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου» εξηγεί η 31χρονη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, σύμφωνα με όσα εξιστόρησε στην ανακρίτρια, που δέχονταν απειλές από τον πρώην σύζυγό της, αλλά ήταν πρώτη φορά που της μίλησε με το άσχημα λόγια. «Πιστεύω ακόμη ότι ένας λόγος που ήθελε να με εκδικηθεί είναι το γεγονός ότι μίλησα για τη σχέση μας και τη συμπεριφορά του στην τηλεόραση και ότι αναπαρήχθη από άλλα μέσα για αρκετά έτη ακόμη και πρόσφατα, πριν την σύλληψη μου. Πιστεύω ότι την ενέργεια του σε βάρος μου προκάλεσε το γεγονός ότι ένιωσε αδύναμος, όντας στο νοσοκομείο και δεν άντεξε ο εγωισμός του ότι δε μένουνε είμαι καλά με άλλον στη Μύκονο» είπε η 31χρονη.

Η τοποθέτηση gps στο αμάξι

Βασικός ισχυρισμός του 31χρονου μοντέλου είναι πως ο πρώην σύζυγος της ήξερε κάθε φορά που είναι το αμάξι της, καθώς είχε -κατά τα λεγόμενα της- τοποθετήσει gps tracker στο τζιπ της. «Το 2019, πήρα κρυφά από το σπίτι μου με το δεύτερο κλειδί το Ρέιντζ Ρόβερ που μου είχε παραχωρήσει, στο οποίο είχε τοποθετήσει GPS – εντοπιστή και το κατάλαβα όταν μου ανέφερε τις περιοχές που είχα επισκεφθεί. Το όχημα μου το σταθμεύω στο δρόμο απέναντι από το σπίτι μου ή στην διπλανή οδό που υπάρχει ένα χωράφι. Κατά την απουσία μου στην Ίο, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο απέναντι από το σπίτι μου και δεν έχει συναγερμό, έχω δεύτερο κλειδί τοποθετημένο στην θήκη τεμπέλη».

Η κατηγορούμενη κάνει λόγο για «εκδίκηση» του πρώην συζύγου της σε βάρος της, επισημαίνοντας ότι «γνωρίζει πάρα πολύ κόσμο και έχει τη δύναμη να βρει αυτούς που θέλει». Η ίδια τόνισε ότι δεν έχει ανάγκη να ασχοληθεί με ναρκωτικά, καθώς ο σύντροφός της (αναφέρει όνομα), την καλύπτει πλήρως οικονομικά, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της.
Κλείνοντας την απολογία της περιέγραψε λεπτομερώς την «κόντρα» με τον πρώην σύζυγό της, υπογραμμίζοντας ότι έχει βιαιοπραγήσει σε βάρος της και τον έχει μηνύσει για αυτό το λόγο. «Πιστεύω ότι ακόμα και να απευθυνθώ στην αστυνομία δεν μπορεί να γίνει τίποτα ακόμα γιατί έχει πολύ δυναμικό μαζί στο εξωτερικό δεν έχει τίποτα στο όνομα του στην Ελλάδα, με άφησε χωρίς χρήματα με μωρό παιδί στο Μπαχρέιν και μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Θέλω να αποδειχθεί ότι αυτός τα έκανε όλα» είπε η κατηγορούμενη και περιέγραψε στη συνέχεια ένα περιστατικό σε διοργάνωση καλλιστείων, την οποία είχε αναλάβει ο πρώην σύζυγός της και κατά την είσοδό της την έβγαλαν με τη βία εκτός του χώρου.

Το αυτοκίνητο με τις κλεμμένες πινακίδες

Η μελαχρινή καλλονή αμφισβητεί το εάν ο έλεγχος της αστυνομίας ήταν πράγματι τυχαίος, λέγοντας: «Δε γνωρίζω αν ο έλεγχος ήταν τυχαίος, οι αστυνομικοί την αρχικά σταθμευμένη στην οδό ανθέων, σε παράδρομο, και όταν με είδε να περνάω από μπροστά τους και σταμάτησα στο κόκκινο φανάρι, ξεκίνησαν και με ακολούθησαν όταν διέσχιζα την Βουλιαγμένης και μπήκα στην Λαμπράκη. Δηλαδή αστυνομικοί που με έλεγξαν δε βρισκόταν στο σημείο που όπως σας είπα παραπάνω συνήθως γίνεται μπλόκο της αστυνομίας. (…) Μία ημέρα πριν τον έλεγχο ο γείτονάς μου είδε δύο περίεργους τύπους έξω από το σπίτι μου με ένα αυτοκίνητο γκολφ, πήγε ο ίδιος και τους μίλησε, του έδωσαν μία δικαιολογία και λίγο αργότερα είδε ξανά το αυτοκίνητο σταθμευμένο στο χωράφι πάνω από το σπίτι μου. Πήρε τις πινακίδες, κάλεσε την αστυνομία και του είπαν ότι οι πινακίδες ήταν κλεμμένες αλλά αυτοί φύγανε» καταλήγει η 31χρονη.