Ξέσπασε η μητέρα του 31χρονου μοντέλου, το οποίο συνελήφθη το περασμένο Σάββατο όταν σε έλεγχο της Αστυνομίας βρέθηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του, μόλις έμαθε ότι η κόρη της πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

«Είναι αθώα, ο αλήτης που της την έχει στήσει να το βρει από τον Θεό… Είναι στημένη η υπόθεση. Θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη από ποιον, από το φάντασμα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο» επαναλάμβανε η γυναίκα, που έδειχνε φανερά αναστατωμένη.

«Η κόρη μου είναι αθώα, δεν έχω να πω κάτι άλλο, με ένα παιδί την κλείνουν μέσα, την κλείνει ο αλήτης! Ο αλήτης!» φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα Δικαστήρια, όπως φαίνεται στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Προφυλακίστηκε η 31χρονη

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι η 31 κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό από της συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι μοντέλων, πέρασε το πρωί το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι μοντέλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.