Με την ανακοίνωση των βάσεων 2021, η αγωνία τελείωσε για τους υποψήφιους, και μαζί με τους βαθμούς ήρθαν στην επιφάνεια πολλές ανθρώπινες ιστορίες αρκετών επιτυχόντων, που έβαλαν τα δυνατά τους και μας συγκίνησαν.

Όπως, η περίπτωση με τη μητέρα και η κόρη που πέρασαν στην ίδια σχολή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, η Ρένα Σταμούλη από τη Σύρο, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού, κατάφερε να περάσει στην ίδια σχολή με την κόρη της, Αφροδίτη Πύργου, αποδεικνύοντας ότι η θέληση και η επιθυμία για γνώση και μάθηση δεν γνωρίζουν όρια ηλικίας.

Έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Πρόκειται για την ίδια σχολή την οποία ολοκλήρωσε πριν από λίγους μήνες η κόρη της, η οποία υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την επιτυχία της μητέρας της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Πίεση, άγχος, αγωνία αλλά τα κατάφερες και πήρες αυτό που ήθελες! Τελείωσα τη σχολή μου και την ξεκινάς εσύ! Και επίσημα φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων. Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου φοιτητριούλα μου, ό,τι και να πω λίγο! Εγώ πάντα δίπλα σου να σε βοηθάω και να σε στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ! Δεν θέλουν τα Γιάννενα να μας αφήσουν αλλά ούτε και η σχολή μου να αφήσει εμένα» έγραψε στο Facebook η Αφροδίτη Πύργου.

Η ανάρτηση