Οικονόμου – Ο Τσιτσιπάς δεν πήρε αμοιβή για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού

Απαντώντας σε ερώτημα που εκρεμμούσε από προηγούμενο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε σήμερα ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε πάρει αμοιβή για την συμμετοχή του στην καμπάνια υπέρ των μέτρων για την προστασία από τον κοροναϊό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε πάρει αμοιβή για την συμμετοχή του στην καμπάνια υπέρ των μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού το προηγούμενο διάστημα, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτημα που εκρεμμούσε από προηγούμενο briefing.

Το θέμα είχε προκύψει μετά τις δηλώσεις Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό για τις οποίες μάλιστα ο κ. Οικονόμου είχε τονίσει ότι «αμφισβητείται η ικανότητά του (σ.σ. του κ. Τσιτσιπά) να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα. Και αμφισβητείται διότι δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε τις σπουδές, ούτε το ερευνητικό έργο που θα του επέτρεπαν να σχηματίσει άποψη γύρω από αυτό».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης υπέρ του εμβολιασμού αλλά για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk