Ζάκυνθος – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας που βρήκε τον 9χρονο νεκρό

Για τις τραγικές στιγμές που βίωσε ο πατέρας του 9χρονου βλέποντας το παιδί του νεκρό αλλά και το χρονικό της τραγωδίας μίλησε στο MEGA ο ο Διονύσης Γιακουμέλος, Πρόεδρος της Κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβή.

«Καταλαβαίνετε τη θέση του πατέρα του 9χρονου… Να μη φτάνει κανένας γονιός να γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Είναι όλοι συντετριμμένοι στη Ζάκυνθο και στο Πανελλήνιο. Είναι συμβάντα που δεν πρέπει να συμβαίνουν, γιατί είναι θλιβερά πράγματα για μία οικογένεια», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβή, Διονύσης Γιακουμέλος.

«Τα παιδιά έπαιζαν στο συγκεκριμένο χώρο. Είναι λίγο εκτεθειμένος προς την μεριά του σπιτιού, πουθενά αλλού. Έπαιζαν, λοιπόν, στον κήπο κρυφτό. Και πήγε το παιδάκι και κρύφτηκε κάτω από τα κλιματιστικά και αγκάλιασε τη βάση του. Προφανώς υπήρχε διαρροή και έγινε το συμβάν».

Ο κ. Γιακουμέλος επισκέφτηκε τον πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού, ο οποίος του περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε βλέποντας το γιο του νεκρό.

«Τον επισκέφτηκα το πρωί και μου είπε ότι βρέθηκα στη δεινή θέση να δω το παιδί μου νεκρό. Μου είπε το σήκωσα από κάτω, το πήρα στην αγκαλιά μου και πήρα ένα αχ, και τίποτα άλλο» είπε συγκινημένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk