Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον τραγικό θάνατο ενός μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες το βράδυ.

Το άτυχο αγοράκι, μόλις 12 ετών,  έπαιζε μαζί με τους φίλους του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του. Ένα από αυτά ωστόσο, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.

Σύμφωνα με την ertnews.gr, συνελήφθησαν ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός, που είναι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση και οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το τραγικό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των φίλων του 9χρονου, οι οποίοι έπαιζαν μαζί του κρυφτό κι έτρεξαν αμέσως, σοκαρισμένοι, να ειδοποιήσουν τους γονείς του άτυχου παιδιού, αλλά και τις οικογένειές τους.

Το αγοράκι, πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις των κλιματιστικών που ήταν αφύλαχετς έξω από το χώρο του ξενοδοχείου, πολύ κοντά στο σπίτι του. Κάποιο απ’ αυτά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία στη θλίψη.

Το παιδί μεταφέρθηκε σύμφωνα με το imerazante.gr στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Αδυνατούμε να το πιστέψουμε

«Πρόκειται για μια μεγάλη τραγωδία που αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτή τη στιγμή. Είναι φίλοι μας η οικογένεια του άτυχου 12χρονου και οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι αυτή τη στιγμή. Χτες το βράδυ, τα παιδιά έπαιζαν κρυφτό στη γειτονιά τους. Ο μικρός πήγε και κρύφτηκε πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του και έπαθε ηλεκτροπληξία. Δυστυχώς, αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των μικρών φίλων του, οι οποίοι έτρεξαν σοκαρισμένοι και ενημέρωσαν την οικογένεια του μικρού» είπε στο protothema.gr, ο Πρόεδρος της κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβή, κ. Διονύσης Γιακουμέλος.