Γεννηματά – Αρκετά με τα επικοινωνιακά shows – Ο κ. Μητσοτάκης ας ασχοληθεί σοβαρά με τις πυρκαγιές

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τον πρωθυπουργό να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή διαχείριση και να πάρει μέτρα για το ζήτημα των πυρκαγιών.

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά για τις πυρκαγιές. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε δήλωσή της, αναφέρεται σε «ανικανότητα του επιτελικού κράτους, αναποτελεσματικότητα του συστήματος πολιτικής προστασίας, απουσία συστήματος πρόληψης και έλλειψη συντονισμού των αρμοδίων».

Ταυτόχρονα, η Φώφη Γεννηματά καλεί τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί «επιτέλους σοβαρά με το πρόβλημα, αρκετά με τα επικοινωνιακά shows».

Για την πυρκαγιά στα Βίλια

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Γεννηματά έχει ως εξής: «Στα Βίλια για 4η ημέρα κινδυνεύουν η ζωή και η περιουσία των πολιτών, και καταστρέφεται το δάσος. Οι δικαιολογίες περιττεύουν. Πρόκειται για ανικανότητα του επιτελικού κράτους, αναποτελεσματικότητα του συστήματος πολιτικής προστασίας, απουσία συστήματος πρόληψης και έλλειψη συντονισμού των αρμοδίων. Ο κ. Μητσοτάκης ας ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με το πρόβλημα, αρκετά με τα επικοινωνιακά shows».

Η ανάρτηση στο Twitter

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική