Σοκολατένια μους γιαουρτιού

Φτιαγμένη στο πι και φι με ελάχιστα υλικά και λίγες θερμίδες.

Food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

Προετοιμασία 10΄

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

1 κ.σ. (γεμάτη) κακάο

1 στραγγιστό γιαούρτι 2% ή 5%

4-5 σταγόνες υγρή στέβια

125 ml κρέμα γάλακτος light

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κοσκινίζουμε το κακάο στο γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη στέβια και ανακατεύουμε. Τέλος, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την ενσωματώνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας απαλά. Σερβίρουμε σε μπολάκια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk