Σάντουιτς με πάστα ελιάς, ξινομυζήθρα και ντομάτα

Ακόμα και το πιο απλό σάντουιτς θέλει την τέχνη του!

Food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

Προετοιμασία 5’

ΥΛΙΚΑ (για δύο σάντουιτς)

1/2 λευκή μπαγκέτα με σουσάμι

2-4 κ.γλ. πάστα ελιάς

2 γεμάτες κ.σ. ξινομυζήθρα

1/2 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες

1/2 κ.γλ. ξερή ρίγανη

Αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος στα δύο. Βάζουμε τις φέτες ανοιχτές πάνω στον πάγκο εργασίας. Αλείφουμε την πάστα ελιάς και από πάνω απλώνουμε την ξινομυζήθρα. Τοποθετούμε τις φέτες της ντομάτας στη σειρά, τρίβουμε από πάνω λίγη ρίγανη και λίγο αλατοπίπερο. Κλείνουμε με την άλλη μισή φέτα και κόβουμε το σάντουιτς στα δύο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk