Ο μπάτλερ Σουλπίκιος πάντα σε φοβερή ετοιμότητα ανασήκωσε με αστραπιαίες κινήσεις την Εσθήρ. Η καλλίγραμμη γυναίκα με τα μακριά χρυσαφένια α λα Ραπουνζέλ μαλλιά έφερε τα χέρια της στα αφτιά της. Oh mon dieu!

Το ένα από τα δύο διαμαντοφόρα σκουλαρίκια είχε εξαφανιστεί. Ο μπάτλερ Σουλπίκιος χαμογέλασε ειρωνικά. Αμέσως μετά αφαίρεσε ένα από τα λευκά του γάντια. Εβαλε το χέρι του μέσα στη λευκή κρέμα, στα φραμπουάζ και κεράσια της τούρτας που είχε ετοιμάσει ειδικά ο γάλλος patissier καταστήματος με είδη gourmet στη λατρεμένη Mykonos.

To blue & white diamond ring βρέθηκε μέσα σε χιλιάδες κρεμίτες και άλλα υλικά. Η λάμψη του, παρά το γεγονός ότι ήταν λερωμένο με τόνους σαντιγί, παρέμενε εκτυφλωτική. Τελικά θα πρέπει για αρκετό διάστημα να συνεχίσουμε να συνοδεύουμε τα βραδινά μας φορέματα με αθλητικού τύπου παπουτσάκια. Sneakers by Chloe, Valentino, Balenciaga.

Εδώ και λίγες ημέρες η Αθήνα, τα κοσμοπολίτικα νησιά μας αλλά και περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο έχουν γεμίσει από λαμπερά γεγονότα. Γάμοι, βαπτίσεις, πάρτι on the beach με special guest διάσημους DJ και τραγουδιστές.

Η καθημερινότητά μας γεμίζει πάλι με αστραφτερά γεγονότα, ωραίες γυναίκες και έντονη την παρουσία μεγαλοεπιχειρηματιών και εφοπλιστών.

Το τελευταίο trend απαιτεί δίπλα στα Marni, Saint Laurent και Vauthier κάτι… παραδοσιακό. Το καλάθι του ψαρά στα νησιά και μια γκλίτσα του τσοπάνη δίπλα στην Armand de Brignac…