Την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν παραμένει ήρεμος και ψυχρός σε κελί της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, τα νέα στοιχεία για τις κινήσεις και τις απαιτήσεις του πριν αλλά και μετά το πολύκροτο έγκλημα, προβληματίζουν και δείχνουν αρκετά για να αποδομήσουν πλήρως το προφίλ του προτύπου επαγγελματία με την άνετη και τη χλιδάτη ζωή.

Το πρόσωπο που έβγαζε προς τα έξω δεν ήταν το πραγματικό του. Δεν ήταν ο εαυτός του. Αυτό υποστηρίζουν στενοί φίλοι αλλά και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Ειδικότερα, μιλούν για έναν άνθρωπο κενό από συναισθήματα και κάποιες φορές ασύδοτο.

Πίσω από τα ακριβά αυτοκίνητα και τα ταξίδια στο εξωτερικό, κρύβεται ένας άνθρωπος που όπως φαίνεται υπολόγισε τα πάντα και διεκδικούσε με απόλυτη ψυχρότητα και το τελευταίο ευρώ, από όπου μπορούσε να το εξασφαλίσει.

Η οικογένεια της Καρολάιν επιμένει. Υποστηρίζει ότι κάθε μήνα ενίσχυε το ζευγάρι με 1.000 ευρώ αλλά και ότι πλήρωσε το οικόπεδο στο Πικέρμι των 50.000 ευρώ, που ο πιλότος πίεσε και πέτυχε να γραφτεί στο δικό του όνομα.

«Οπωσδήποτε είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συναισθήματα και οπωσδήποτε δεν έχει ενοχές» τονίζει ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, και προσθέτει: «Δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη γιατί δεν έχει ποτέ τύψεις».

Η Καρολάιν ανοιγόταν όταν δεν ήταν μπροστά ο Αναγνωστόπουλος

Μόλις οι πόρτες της βίλας στα Γλυκά Νερά έκλειναν, ο ήρεμος πιλότος με το αγγελικό πρόσωπο γινόταν ο άνθρωπος που με τη στάση του πίεζε την Καρολάιν και πολλές φορές της προκαλούσε φόβο. Αυτό τονίζει η σύμβουλος ψυχικής υγείας που κλήθηκε να τους βοηθήσει.

«Η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ, και η βοήθεια που ζητούσε από την κυρία Μυλωνοπούλου αφορούσε το πώς θα διαχειριστεί τον φόβο αυτόν», επισημαίνει η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με την σύμβουλο ψυχικής υγείας, ο 33χρονος πιλότος δεν ήταν παρών στις περισσότερες συνεδρίες. Η Καρολάιν δεν είχε μιλήσει ποτέ για τον λόγο της απουσίας του όμως έδειχνε, σύμφωνα με την Ελένη Μυλωνοπούλου, πιο άνετη χωρίς εκείνον.

Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, τον περασμένο Φεβρουάριο οι συνεδρίες διακόπηκαν ύστερα από μήνυμα που έστειλε η Καρολάιν στη σύμβουλο.

Ήταν εκείνη όμως όντως εκείνη που έστειλε το μήνυμα;

Η κυρία Μυλωνοπούλου, μέσω της δικηγόρου της, δεν αποκλείει το μήνυμα να το έγραψε ο ίδιος ο πιλότος.

Μετά το έγκλημα που διέπραξε, οι κινήσεις στρατηγικής του δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Από τις δηλώσεις που έκανε μπροστά στις κάμερες ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, από τον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία της γυναίκας του και από την αγκαλιά στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν στο μνημόσυνο λίγες μόνο ώρες πριν ομολογήσει στη ΓΑΔΑ τη δολοφονία που διέπραξε.

«Σκότωσε, βεβήλωσε, ύβρισε, δημιούργησε και μετά προσπάθησε να παραπλανήσει την Αστυνομία, την κοινή γνώμη, τους συγγενείς» εξηγεί ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Ψυχρός και ήρεμος στη φυλακές

Μέσα στις φυλακές, ο 33χρονος αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και συνεχίζει να περνά τον περισσότερο χρόνο με τον πρώην σωφρονιστικό που κρατείται στο ίδιο κελί.

Στις τελευταίες εικόνες δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Κορυδαλλό. Συνομιλεί από το καρτοτηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο και επιστρέφει στο κελί του.

Την ερχομένη εβδομάδα θα έχει και τα πρώτα επισκεπτήρια, αφού προς το παρόν βλέπει μόνο τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.