Αίσθηση προκαλούν όσα λέει ο πνευματικός αδελφός της Καρολάιν στο MEGA, ο 29χρονος σήμερα Άγγελος τον οποίο έχει βαπτίσει η μητέρα της.

Η οργή για τον 33χρονο πιλότο ξεχειλίζει, τον περιγράφει ως ένα ψυχρό άνθρωπο, ενώ όπως λέει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA η τελευταία του επικοινωνία με την Καρολάιν ήταν πριν από δύο μήνες με την νεαρή γυναίκα να ακούγεται εμφανώς προβληματισμένη, χωρίς ωστόσο να του εξομολογείται τι συνέβαινε στο μοιραίο σπίτι.

«Θυμός πολύ θυμός και μίσος βασικά. Το είχα υποψιαστεί από την αρχή ότι ο σύζυγος της ήταν πίσω από τη δολοφονία. Η στάση του η συμπεριφορά του τα πάντα τον πρόδωσαν» είπε μιλώντας στο MEGA.

Μόνο χαμόγελα και όμορφες παιδικές στιγμές έχει να θυμάται από την άτυχη Καρολίνα ο Άγγελος. Κατάγεται από τις Φιλιππίνες και νονά του είναι η γυναίκα που από σήμερα ανέλαβε την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν.

«Η νονά Σούζαν σίγουρα θα νιώθει πολύ προδομένη. Σοκαρισμένη, πληγωμένη, χαροκαμένη. Δεν το περίμενε από τι έχω μάθει. Εγώ έμαθα για τη Λυδία μακάρι να ζήσει εκεί γιατί ξέρω τη νονά και θα τη μεγαλώσει σωστά και όπως πρέπει» συμπλήρωσε.

Την είχα σαν αδερφή μου θα πει στην κάμερα του MEGA με τρεμάμενη φωνή. «Κόπηκε η καρδιά στη μέση όταν το έμαθα. Ήταν πολύ καλό κορίτσι. Από τα καλύτερα. Σαν αδερφή μου που δεν έχω» πρόσθεσε.

«Δεν ήταν τυχαίο, την είχε διαλέξει»

Ο ίδιος έμαθε την σοκαριστική είδηση της δολοφονίας της 20χρονης από την τηλεόραση. Εκείνα τα λεπτά ήταν εφιαλτικά. Ακόμα και σήμερα 48 ημέρες μετά είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει ότι η Κάρολ όπως τη φώναζε, έχει φύγει. «Έκλαψα πολύ. Έψαχνα τρόπους να μάθω τι γινόταν. Ποιος ήταν ο σκοπός του; Τι ακριβώς ήθελε. Είχε σχέδιο. Δεν ήταν τυχαίο. Την είχε διαλέξει και ήθελε να κάνει παιδιά από νωρίς» υπογράμμισε.

Ψυχρό άνθρωπο αποκαλεί τον 33χρονο συζυγοκτόνο και εύχεται να καταδικαστεί. Ο πόνος έχει μετατραπεί σε οργή. Πολλά τα αναπάντητα γιατί. «Είναι ένας ψυχρός άνθρωπος χωρίς συναισθήματα. Ότι και να γίνει τώρα, η Καρολάιν δεν γυρίζει. Αν όπως έλεγε την αγαπούσε ας την άφηνε να φύγει, όχι να τη σκοτώσει» συμπλήρωσε.

«Φαινόταν προβληματισμένη σα κάτι να έκρυβε»

Ήταν κλειστός χαρακτήρας η Κάρολ θα πει ο Άγγελος. Δε μίλαγε εύκολα δεν ανοιγόταν. Μόλις 2 μήνες πριν ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία. Φαινόταν προβληματισμένη σα κάτι να έκρυβε όπως αποκαλύπτει σήμερα στην κάμερα του MEGA.

«Ήταν ένα αγγελούδι, άγια κοπέλα με μεγάλη ψυχή και καρδιά. Μιλήσαμε κανα δίμηνο πιο πριν. Έδειχνε ευτυχισμένη αλλά μου φαινόταν ότι κάτι την προβλημάτιζε και τελικά είχα δίκιο. Έδειχνε μπερδεμένη σε κάποιες φορές και λίγο αγχωμένη όπως μιλάγαμε. Μετά τη γέννα δεν ήταν καλά και το έδειχνε. Την πίεζε ο Μπάμπης για κάποια πράγματα που δεν ήθελε να γίνουν ή να κάνει. Σαν να σχεδίαζε κάτι και να μην ήθελε να κάνει αυτό που της έλεγε ο Μπάμπης» πρόσθεσε.

Ο Μπάμπης που παρίστανε τον στοργικό σύζυγο μέχρι και την τελευταία στιγμή και έδωσε ρεσιτάλ θεατρινισμού ακόμα και στο κοιμητήριο. «Η αγκαλιά που έδωσε στην πεθερά του ήταν μαχαίρι στην καρδιά όλων» υπογράμμισε.

Αυτό που ζητά ο 29χρονος Άγγελος είναι η τιμωρία του δολοφόνου της Καρολάιν. Ενός ανθρώπου που με τα ίδια του τα χέρια έκοψε του νήμα της ζωής, ενός μικρού κοριτσιού, μόλις 20 ετών.