Αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες που καταγράφονται καθημερινά στο Ζεφύρι με δεκάδες άτομα όχι μόνο αψηφούν τις οδηγίες κατά της διασποράς του κοροναϊού, αλλά πυροβολούν στον αέρα με πολλές από τις σφαίρες που φεύγουν να καταλήγουν σε αυλές, ταράτσες ακόμα και στις βεράντες σπιτιών της περιοχής.

Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

Συνεχίζονται οι πυροβολισμοί στο Ζεφύρι

Τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία που σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται ξανά στο ίδιο δυσάρεστο έργο θεατές.

Κάποιοι, όπως φαίνεται, δεν πήραν το μάθημα από τον θάνατο του 11χρονου παιδιού. Δεν κατάλαβαν πως με αυτό τον τρόπο παίζονται κορώνα γράμμα ανθρώπινες ζωές…

Όπως καταγγέλλουν στο LIVE NEWS, η αστυνόμευση στην περιοχή παραμένει διαχρονικά ελλιπής και παρά τα παράπονα, οι υπεύθυνοι αδυνατούν να δώσουν λύση.

Τις συνέπειες της εγκληματικής αδιαφορίας, βιώνουν εδώ και 4 χρόνια οι γονείς του μικρού Μάριου, που συνεχίζουν να ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.

Η χθεσινή μάζωξη σε σπίτι που κάποιοι βάφτισαν γλέντι κράτησε, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μέχρι τα ξημερώματα. Tην επόμενη μέρα, βρέθηκαν οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς που εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οργισμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου

Ο πατέρας του μικρού Μάριου, Θανάσης Σουλούκος, μίλησε στο LIVE NEWS για όσα άκουσε εκείνες τις στιγμές που τιμούσε τη μνήμη του παιδιού του.

«Κάποιοι κάτοικοι στην περιοχή, στο Μενίδι, είναι πάνω από τον νόμο κι αυτό συμβαίνει γιατί όλα γίνονται με την ανοχή της πολιτείας, της δημοτικής αρχής, της αστυνομίας που κλείνει τα μάτια. Έχουν μεγάλη ευθύνη όλοι. Την Κυριακή είχα το μνημόσυνο του γιου μου. Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο Μάριος. Τα μεσάνυχτα άκουσα γλέντια, φωνές, πολύ έντονη μουσική. Η πρώτη κίνηση που έκανα ενημέρωσα την αστυνομία. Και μάλιστα δύο φορές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πήρα και το 100. Δεν άλλαξε τίποτα. Η μουσική έκλεισε στις 8 το πρωί. Ενημέρωσα ποιος είμαι, κανείς δεν έδωσε σημασία.»

«Την Τρίτη κάναμε το τρισάγιο στο σχολείο του γιου μου. Γυρίσαμε στο σπίτι κομμάτια σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 22:55 ξεκινά νέο γλέντι. Η πρώτη κίνηση που έκανα, πήρα την διεύθυνση στο Ολυμπιακό Χωριό. Ενημέρωσα το 100. Δεν είχαμε αποτέλεσμα. Πυροβολισμούς δεν άκουσα. Ενημερώθηκα όμως από τους γύρω κατοίκους και τους δημοσιογράφους ότι υπήρχαν και πυροβολισμοί. Στις 6 παρά 10 που έφυγα για τη δουλειά το γλέντι συνεχιζόταν ακόμα», τόνισε.

«Οι νόμοι δεν είναι με το μέρος μας, τους έχουμε απέναντι. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Στο τέλος οι κάτοικοι του Μενιδίου θα πουλήσουμε τα σπίτια μας και θα αφήσουμε την δημοτική Αρχή με τους παραβατικούς», πρόσθεσε κλείνοντας.