Αρκετές ώρες αργότερα η ίδια η πλατινομαλλούσα, καλλίγραμμη Ούρσουλα μου αποκάλυψε ότι στον ίδιο χώρο συνάντησε τυχαία το girlfriend γνωστού εφοπλιστή. Πρόκειται για νέο, πολυσυζητημένο δεσμό στην Αθήνα.

Οι φήμες όμως έφθασαν γρήγορα στη Γηραιά Αλβιώνα. Το κορίτσι με τα μακριά πλούσια μαλλιά, πραγματικά όμορφο, βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο, συνοδεύοντας τον πλοιοκτήτη που πριν από λίγα χρόνια χώρισε από τη σύζυγό του. Κάποιες Ελληνίδες μάλιστα συνηθίζουν να τη «σχολιάζουν» όταν εκείνη βρίσκεται (μετά το Spa φαντάζομαι) στο Hair Salon επιτυχημένου στην Αγγλία συμπατριώτη μας.

Μμμ! Δεν το θεωρώ κακό ένας άνδρας μετά το τέλος του γάμου του να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Τώρα αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, αυτό αφορά τον ίδιο και την (στη συγκεκριμένη περίπτωση ευτυχή) σύντροφό του.

Η μακρυμαλλούσα νεαρή σύντροφος και η επίσης μακρυμαλλούσα στυλ… Ραπουνζέλ Ούρσουλα συνάντησαν στον ίδιο privée χώρο την κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν.

Η Λούρδη, σύμφωνα με την Ούρσουλα, αφαιρεί όταν εισέρχεται στην καμπίνα για θεραπεία τα λαμέ μακριά νύχια της. Τα φοράει και πάλι όταν σπεύδει τα βράδια στο members club Annabels.

Το προτιμώ και εγώ από το Arts. Ισως επειδή η Berkeley Square γενικότερα έχει πιο fun. Οι περισσότεροι άλλωστε Ελληνες που έχουν απομείνει στο Λονδίνο (πολλά μέλη της παροικίας μας έχουν μετακομίσει στο Μονακό) αλλά και αυτοί που έρχονται από την Αθήνα, έχουν γίνει members στο Annabels, που όταν πρωτοξεκίνησε (στο παλιό, εμβληματικό κτίριο) έκαναν δημοφιλές ο Χαρίτων Εμπειρίκος και ο Σταύρος Νιάρχος…