Ο Αλβάρο Γκονζάλες είναι ο βασικός μπακ της Μαρσέιγ και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα δύο παιχνίδια για το Champions League, όμως ο Ματιέ Βαλμπουενά τον έβαλε στη θέση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γάλλος μεσοεπιθετικός των Ερυθρόλευκων απάντησε σε δηλώσεις του μπακ των Μασσαλών μετά την ήττα από τη Σεντ Ετιέν για το πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στη σύγκρουση που είχαν οι δυο τους στα μεταξύ τους ματς.

Ο ισπανός μπακ μίλησε χθες το βράδυ για το ματς με τους Στεφανουά και τόνισε πως η Μαρσέιγ και οι παίκτες της δεν κατάλαβαν ποτέ πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για να συνεχίσει η Μαρσέιγ στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με 2-1 από τη Σεντ Ετιέν και μπήκαν σε μπελάδες, αφού κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, με αφορμή τη δήλωση του Αλβάρο Γκονζάλες σχετικά με την πιθανότητα να μην παίξουν οι Μασσαλοί τη νέα σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αντέδρασε με δική του δήλωση και ξεκαθάρισε ότι ο Γκονζάλες μιλάει πολύ και δεν ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη Μαρσέιγ, αποκαλύπτοντας πως είχε σύγκρουση με τον παίκτη των Μασσαλών λέγοντας παράλληλα τι είχε συμβεί μεταξύ τους στα παιχνίδια για το Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαλμπουενά στο RMC:

«Ο Αλβάρο Γκονζάλες ξέρει πολύ καλά ότι δεν ήταν καλός. Βρίσκεται σε μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ, η οποία διανύει μια πολύ δύσκολη σεζόν. Τι περιμένεις από εκείνον να πει; Πρέπει να πει κάτι τέτοιο. Δεν απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία. Γι’ αυτόν το λόγο θα σας πω τι είχε γίνει μεταξύ μας. Θα σας δώσω το παράδειγμα. Όταν παίξαμε με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία για την 5η αγωνιστική του Champions League, ήρθε να με δει και σχεδόν με προσέβαλε. Μιλάει πολύ, πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στο ποδόσφαιρο».