Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος, ως γνωστόν, γύρισε την τελευταία του ταινία ως πράκτορας 007 (λόγω της παγκόσμιας πανδημίας αναβάλλεται συνέχεια η επίσημη πρεμιέρα της, στενοχωρώντας όχι τόσο τον ίδιο όσο την ωραία, φίνα γαλλίδα συμπρωταγωνίστρια του Λεά Σεϊντού), θα κινείται όλο το διάστημα που θα βρίσκεται στην Ελλάδα μεταξύ Πόρτο Χέλι και Σπετσών.

Ενα μικρό, ευέλικτο σκάφος θα μεταφέρει τον σταρ με τους απίστευτους κοιλιακούς (προσωπικά μου άρεσε όμως ο Πιρς Μπρόσναν) από το Πόρτο Χέλι στο Νησί της Μπουμπουλίνας.

Οι φήμες λένε ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Στα μαχαίρια» θα παραμείνει σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Πόρτο Χέλι, κάποιοι άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι έχει ήδη κλειστεί πολυτελές mansion για τη διαμονή του.

Υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματίες οι οποίοι ενοικιάζουν τα σπίτια τους έναντι πολύ υψηλής αμοιβής.

Μην ξεχνάμε ότι η Donatella Versace έμεινε για περισσότερο από έναν μήνα σε πολυτελή κατοικία, προστατεύοντας όμως τον εαυτό της όχι μόνο πίσω από τα τεράστια μαύρα γυαλιά, αλλά κυρίως πίσω από τους πανύψηλους τοίχους.

Οι φήμες ότι ο κ. Κρεγκ θα φιλοξενηθεί στην κατοικία (γνωστού πλοιοκτήτη από το Λονδίνο) όπου έκανε διακοπές η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ελέγχονται ως ανακριβείς.

Το πρώτο πάντως private dinner θα είναι στις Σπέτσες, όπως μαθαίνω, και όχι στο Πόρτο Χέλι. Εκεί κοντά στις πηγές. Μια ευωδιά από «γαλλικό άρωμα» με πλησιάζει.

Η σύζυγος του έλληνα οικοδεσπότη κατάγεται από τη Μασσαλία…