O κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι, ο οποίος φροντίζει την… ευπαλίδειο, πραγματικά εξαιρετική, συλλογή έργων τέχνης, πιστεύει ότι ο εφοπλιστής προσπαθεί να ξεφύγει από το βαρύ, καθημερινό του πρόγραμμα «πλάθοντας» ιστορίες στο μυαλό του.

Αυτό ήταν κάτι που έκανε άλλωστε από την παιδική του ηλικία. Λάτρης της τέχνης που περιλαμβάνει από τα κλασικά έργα του Βαν Γκογκ μέχρι Francis Bacon, Jeff Koons και Sterling Ruby, ο οποίος, όπως πληροφορούμαι, θα φθάσει τον Μάιο στην Ελλάδα από το Λος Αντζελες, όπου κατοικεί μόνιμα, για μια έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης αλλά και στην ολοκαίνουργια εντυπωσιακή γκαλερί «Gagosian» στο Κολωνάκι.

Ο Ruby είναι ένας καλλιτέχνης super star, σαν αυτούς που επιλέγει ο «δύσκολος» αλλά σίγουρα ευρηματικός και υπερταλαντούχος Larry Gagosian. Η συνεργασία τους φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα πάντα.

Ο Ruby ανήκει στους καλύτερους, ενώ ο Larry, ο οποίος πετάει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, κλείνει τις εντυπωσιακότερες συμφωνίες στο γεμάτο εκρηκτικά χρώματα, άκρως όμως ανταγωνιστικό, art world.

Το BHMAgazino είχε φιλοξενήσει αποκλειστική συνέντευξη την περασμένη άνοιξη του γνωστού διεθνώς γκαλερίστα, λίγο πριν από τα εγκαίνια της νέας «Gagosian». Ο Larry επισκέπτεται την Ελλάδα συνήθως τα καλοκαίρια σε ιδιωτικό επίπεδο.