Ο μικρός, άτακτος Ντίντης γοητευόταν πάντα από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα θρίλερ και τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Του άρεσε να το «σκάει» από την οικογενειακή βίλα στο Πόρτο Χέλι, η οποία βρισκόταν κοντά σε αυτή της οικογένειας του Μπλούη Μαυρολέοντος.

H old money εφοπλιστική οικογένεια και λίγοι ακόμα ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν αγοράσει τα πρώτα σπίτια στην περιοχή. Πολύ πριν φθάσουν εκεί γνωστοί εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και τζετ σέτερ. Ο λιλιπούτειος Ευπαλίδης άκουγε μάλιστα με προσοχή γύρω από τις περιπέτειες του Κάρλος Μαυρολέοντος στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. Μέχρι που σε κάποια στιγμή βρέθηκε νεκρός στην πόλη Πεσαβάρ.

Τώρα ο κ. Ευπαλίδης επισκέπτεται την κατοικία του ιρανού μεγαλοεπιχειρηματία Χασέμ Χοροσβάνι αλλά και αυτή των βασιλέων της Ολλανδίας.

Οι ολλανδοί βασιλείς παρά την COVID-19 είχαν επισκεφθεί και πέρυσι το σπίτι τους στο επονομαζόμενο Πόρτο – Beverly – Χέλι. Στα μέσα Ιουνίου θα γίνει πραγματικός χαμός στην κοσμοπολίτικη περιοχή καθώς φθάνει εκεί ο super star Ντάνιελ Γκρεγκ. Ενα κύμα συγκίνησης με κυριεύει.

Πού άραγε θα έχει το πρώτο του γεύμα ο γοητευτικός Ντάνιελ; Μιλάμε για private dinner…