Με ανάρτησή του στα social media, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Γαβαλάς έκανε λόγο για τις καλύτερες μέρες στην ιστορία του συλλόγου, για ένα οργανισμό που έχει γιγαντωθεί με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εξήρε το έργο του Πέδρο Μαρτίνς στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ζώντας και δρώντας μέσα σε έναν οργανισμό που γιγάντωσε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, γιορτάζουμε έναν τίτλο ο οποίος κατακτήθηκε με ξεκάθαρο και εμφατικό τρόπο.

Το υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο που παίζει το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, είναι αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς, πλάνου και στρατηγικής. Χωρίς εφησυχασμό και δίχως έπαρση, με πίστη στην υλοποίηση των ονείρων μας, το πρωτάθλημα ήρθε πιο νωρίς από ποτέ: επτά στροφές πριν από τον τερματισμό. Ρεκόρ που θα μνημονεύουν οι επόμενες γενιές.

Τα εύσημα των αντιπάλων, είτε σε δημόσια θέα όπως έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι ο κ. Μπόλονι, είτε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας στα αποδυτήρια σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή που μας οδήγησε στην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού, είναι παράσημα για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, οι μεγαλύτεροι ηλικιακά φίλοι του Ολυμπιακού θα συμφωνήσουν πως βιώνουμε τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του. Και είναι κρίμα σε αυτή την πολύ δύσκολη διαδρομή, η οποία ουσιαστικά είχε αφετηρία στον Ιούλιο του 2019 αφού δεν μεσολάβησε προετοιμασία το περσινό καλοκαίρι, ο κόσμος να περιοριστεί σε ρόλο τηλεθεατή εξαιτίας της πανδημίας. Αξίζει λίγη υπομονή και προσοχή ακόμη, να υπάρξουμε για να συναντηθούμε».