Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί και η κάθε πλευρά έχει προετοιμαστεί με τα κατάλληλα «όπλα».

Πρόκειται για ένα διαζύγιο που έχει μονοπωλήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης  αφού το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις κι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη αφού αυτή τη φορά θα «παλέψουν» και για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται έτοιμη να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο εναντίον του Μπραντ Πιτ.

Τα έγγραφα, σύμφωνα με το The Blast, δείχνουν πως η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για την υποστήριξη της φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Πιτ.

Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις, με τα μικρότερα παιδιά ενδεχομένως να εμφανιστούν ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.

Λίγο αφότου το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνήθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών πως «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

Μετά το περιστατικό του 2016, ο Μπραντ Πιτ είχε απαλλαγεί από τους ισχυρισμούς κακοποίησης από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι δεν είχε διαπράξει κάποιου είδους κακοποίηση όταν διαφώνησε με τον Μάντοξ σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Εκτός από την περιγραφή των ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής κακοποίησης, τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν τώρα ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι προκειμένου να καταθέσουν οι Σίλο, Νοξ και Βιβιέν.