Ξεκινάει η δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

View this post on Instagram

🥺🧡

A post shared by We Are Young Dreamers 🖤 (@young_blog) on

Ο Μπραντ Πιτ στην αντεπίθεση

Ο Μπραντ Πιτ ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο αρνείται η Αντζελίνα η οποία έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Η συγκεκριμένη δίκη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Πιτ έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η ηθοποιός Jillian Armenante ενώ έχει καλέσει για την υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες.

Η Τζολί θέλει να φύγει από την Αμερική!

H Τζολί σύμφωνα με τα ξένα Μέσα κρατάει “κλειστά” τα χαρτιά της ωστόσο φαίνεται θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Το πρώην ζευγάρι δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις και σύμφωνα με πηγές η ηθοποιός θα υποχωρήσει μόνο αν ο Πιτ κάνει πίσω στον αυστηρό όρο του διαζυγίου που έχει επιβάλλει τα παιδιά να έχουν ως βάση τους το Λος Άντζελες. Η Τζολί έχει εκφράσει την επιθυμία της να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού θεωρεί ότι ακατάλληλο για τα παιδιά της το τρόπο ζωής στο Χόλιγουντ.