Η σκέψη μου πέταξε στην πτωχή Θέκλα η οποία προμηθευόταν μέχρι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ψωμί μέσω… αερογέφυρας.

Η περιγραφή των γεγονότων με την παιδική μου φίλη αποκλεισμένη στα χιόνια στο πρώην λαμπερό mansion του Διονύσου προκάλεσε πολλά γέλια μεταξύ των φανατικών αναγνωστών της «Σίβυλλας», οι οποίοι άρχισαν να στέλνουν… τρελά μηνύματα.

Ερωτώ, ερωτώ λοιπόν! Δεν μπορούν λοιπόν και οι ισχυροί του χρήματος να βρεθούν ξαφνικά χωρίς νερό, χωρίς χαβιάρι; Φυσικά και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Οπως έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, ισχυροί του χρήματος «μεταμορφώθηκαν» για κάποια εικοσιτετράωρα σε… Γιάννηδες-Αγιάννηδες της εποχής μας.

Οι συλλεκτικές σαμπάνιες πάντως που βγάζει στην αγορά ο διάσημος ράπερ Jay-Z, σύζυγος της sexy Μπιγιονσέ, επέπλεαν πάνω σε βρώμικα νερά.

Το κελάρι στο υπόγειο του mansion στην περιοχή του Διονύσου είχε πλημμυρίσει. Μαζί με τις Armand de Brignac έκαναν βόλτες στο νερό και τα κολονάτα Βaccarat ποτήρια σαμπάνιας. Oh mon Dieu! Εδώ μιλάμε για την… απόλυτη καταστροφή.

Η Θέκλα άφησε τον μπάτλερ και το υπόλοιπο προσωπικό να φροντίσουν για τις ζημιές. Σε λίγες ώρες φτάνει με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Ελβετία. Εσείς πάντως θα έχετε την ευκαιρία να γελάσετε για μια ακόμα φορά μέσα από τα σκίτσα του υπερταλαντούχου Αρκά.

Ο κορυφαίος Αρκάς έρχεται κάθε εβδομάδα στο BHMAgazino.