Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το  «ΒΗΜΑ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Zendaya.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και style icon η οποία έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο «Ρόκι Μπλού» στη νεανική σειρά του Disney Chanel “Shake it up”, «αγγίζει» τώρα στα 25 της χρόνια την χολλυγουντιανή κορυφή, μέσα από την ταινία “Malcolm & Marie”.

Πρόκειται για μία ταινία που γύρισαν μυστικά το καλοκαίρι που μας πέρασε (εν μέσω Covid-19) μαζί με τον Τζον Ντέηβιντ Ουάσινγκτον (γιο του υπερδιάσημου Ντανζέλ) και ίσως τους χαρίσει το εισιτήριο για την λαμπρή τελετή των Oscar. (Φέτος λόγω κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση).

Πρόκειται σύμφωνα με τον δημιουργό της Σαμ Λέβινσον για μια «ταινία δωματίου» όπου οι δύο πρωταγωνιστές μέσα σε ένα βράδυ επανεξετάζουν την σχέση τους.

Στο ”BHMAGAZINO” θα ανακαλύψετε όπως πάντα και άλλα άκρως ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα θέματα. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, θέματα για τις εικαστικές τέχνες, το θέατρο, την μουσική, την επιστήμη, τις νέες τεχνολογίες, τη μόδα, την πολιτική. Κρατήστε το “BHMAGAZINO” στα χέρια σας.

Κανένα περιοδικό δεν μοιάζει με αυτό. Είναι απλά μοναδικό!