Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη δήλωσε πολύ όμορφα για την προσεχή μουσική βραδιά στο Μεγάλο Κανάλι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιλογή της να γίνει τραγουδίστρια.

«Από μικρή είχα την λαχτάρα να δω πως είναι να είσαι πάνω στο πάλκο. Μου άρεσε πολύ να τραγουδάω. Όταν μεγαλώνεις με μουσικούς γονείς δεν μπορείς να εκλογικεύσεις τι πήρες και από που» τόνισε.

Παράλληλα, μίλησε για δύο τραγούδια της που έγιναν μεγάλες επιτυχίες: Το «Ανέβηκα στην Κιβωτό» και την «Ταχεία».

Σχετικά με το πρώτο, υπογράμμισε, ότι «το έγραφα και χαιρόμουν το κομμάτι αυτό», ενώ αναφορικά με το δεύτερο είπε ότι «έκανε ξαφνικά μπαμ».

«Άργησαν πολλά χρόνια για να καταλάβουν ότι τα τραγούδια που έλεγα ότι ήταν δικά μου. Δεν κυνηγάω τον κραυγαλέο σπαραξικάρδιο ερωτικό στίχο. Έγραφα για υπαρξιακά και κοινωνικά θέματα» πρόσθεσε.

Τέλος, η αγαπημένη τραγουδίστρια, σχολίασε τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

«Προβληματίζομαι γιατί το μήνυμα εκεί που θα πάει μπορεί να μην το ακούσουν. Χάρηκα, γιατί μιλώντας οι άνθρωποι ταλαιπωρώθηκαν τόσο πολύ, θα μαζευτούν και θα αναχαιτισθούν τέτοιες καταστάσεις» είπε και συνέχισε:

«Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα, συμβαίνουν παντού και το ξέραμε. Συμμερίζομαι τα κορίτσια που μίλησαν, αλλά και τα ‘’αόρατα’’ κορίτσια, τα αγαπώ και τους στέλνω συγχαρητήρια».