Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και βρει τραγικό θάνατο ο πυροσβέστης, ο οποίος μαζί με συνάδελφούς του είχε πάρει σήμα να σπεύσουν σε νηπιαγωγείο όπου είχαν εγκλωβιστεί μικρά παιδιά στην Αλεξανδρούπολη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο που έχει εξασφαλίσει το MEGA, ο άτυχος πυροσβέστης βρίσκεται στη θέση του οδηγού, στην αριστερή πλευρά του οχήματος, καταβάλλοντας προσπάθεια να βγει από το πυροσβεστικό.

Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του, γλίστρησε και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά σε αντίθεση με τους δύο άλλους πυροσβέστες.

Δείτε το βίντεο μετά το 4ο λεπτό:

Πήγαινε να σώσει μικρά παιδιά

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την περιοχή, πυροσβεστικές δυνάμεις ξεκίνησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού παιδιών.

Κάποια στιγμή, το όχημα της Πυροσβεστικής βούλιαξε, καθώς ο δρόμος υποχώρησε.  Ο 46χρονος κατέβηκε για να δει τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπήρχε ανοιχτό φρεάτιο.

Και ξαφνικά έπεσε μέσα χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει. Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλονίζουν.

Αμέσως, ξεκίνησε αγωνιώδης επιχείρηση εντοπισμού. Με προσεκτικές κινήσεις έψαχναν δίπλα στο πυροσβεστικό όχημα. Μια άλλη ομάδα πήγε εκεί που βγαίνει ο αγωγός, σε μια απόσταση 100 μέτρων. Και δυστυχώς τον εντόπισαν νεκρό, την ίδια ώρα που άλλοι πυροσβέστες έσωζαν από το νηπιαγωγείο τα μικρά παιδιά.