Ένας υποστηρικτής του Τραμπ, ο οποίος φέρεται να είπε στους φίλους του ότι ήθελε να πυροβολήσει την Πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι, συνελήφθη.
Σύμφωνα με το CNN, ο άνδρας ονόματι Κλιβελαντ Γκρόβερ Μέρεντιθ κατηγορείται για την εισβολή στο Καπιτώλιο, για οπλοκατοχή και για απειλή κατά της Προέδρου της Βουλής Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Ο Κλίβελαντ φαίνεται να ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον, την περασμένη Τρίτη έχοντας πάνω του εκατοντάδες πυρομαχικά και ένα τουφέκι.
Οι αρχές δήλωσαν επίσης ότι ο Μέρεντιθ είχε στείλει μήνυμα στους φίλους του ότι ήθελε να πυροβολήσει την Πελόζι.

Σε ένα κείμενο, ο Μέρεντιθ φέρεται να έγραψε ότι σκέφτεται να « φυτέψει μια σφαίρα στο [Πελόζι} την ώρα που θα εμφανιζόταν στην τηλεόραση.
Σύμφωνα με αξιωματούχους ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.



![Καύσιμα: Οι φόροι κρατούν ψηλά τις τιμές, όχι τα περιθώρια κέρδους, λέει ο ΣΕΕΠΕ [γράφημα]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2026/03/23/venzini-fuel-90x90.jpg)

