Σε 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, ανήκει η σορός που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα που βρέθηκε τυχαία σε δασώδη περιοχή στα Βίλια φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά για την ψυχοσύνθεση του δράστη. Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις

Τώρα, μεγάλη σημασία έχουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που ακολουθούν, αφού από αυτές θα προκύψει εάν η άγνωστη γυναίκα έκανε χρήση κάποιων ουσιών πριν τον θάνατό της, αλλά και εάν ο θάνατός της επήλθε κατά τρόπο ασφυκτικό, δηλαδή εάν κάποιος να της έκλεισε το στόμα και τη μύτη.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους.