Φως στην άκρη του τούνελ ψάχνει να βρει η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας που εντοπίστηκε την Τρίτη, διπλωμένη μέσα σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα ήταν μια γυναίκα με καστανά μαλλιά άνω των 30 ετών με ύψος περίπου στο 1.60, ενώ τελικά ο χρόνος του θανάτου προσδιορίζεται τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανασύρει τους φακέλους των εξαφανισμένων γυναικών του τελευταίου τριμήνου προκειμένου να οδηγηθεί στην ταυτότητα του θύματος.

Αυτό που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί είναι η ακριβής αιτία του θανάτου της.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα που βρέθηκε τυχαία σε δασώδη περιοχή στα Βίλια φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά για την ψυχοσύνθεση του δράστη.

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών και ενδεχομένως να μην μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εξαιτίας της προχωρημένης σήψης.

Θα ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.