Επισήμως στη μάχη για την Ελλάκτωρ οι Μπάκος – Καϋμενάκης

Aπέκτησαν το 5% του μετοχικού κεφαλαίου

Οι επιχειρηματίες και συνέταιροι με δραστηριότητες στη ναυτιλία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Superleague ως ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Δημήτρης Μπάκος και Ιωάννης Καϋμενάκης απέκτησαν το 5,0002% του μετοχικου κεφαλαίου της Ελλάκτωρ.

Οπως όλα δείχνουν, θα είναι ο άλλος πόλος που θα διεκδικήσει μαζί με τους Ολλανδούς της Reggeborgh Invest τον ελεγχο του εισηγμένου ομίλου στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία Ελλάκτωρ, το νομικό πρόσωπο INVESCO FINANCE S.A., με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέκτησε στις 11/12 ποσοστό 5.0002% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ή 10.714.000 μετοχές.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως τα φυσικά πρόσωπα κ.κ. Δημήτριος Μπάκος και Ιωάννης Καϋμενάκης, κατέχουν από κοινού και ελέγχουν (50% έκαστος) το νομικό πρόσωπο INVESCO FINANCE S.A.,

Πωλητής του πακέτου των μετοχών φέρεται να είναι η εταιρεία Pemanoaro στην οποία συμμετέχουν τα αδέρφια Καλλιτσάντση και η Farallon.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
Σίβυλλα
  • Το γαλήνιο μπλε του Ιονίου… Το ιστιοφόρο, υπερπολυτελές, με κατάλευκα και χρυσαφένια πανιά, που έκαναν φαντασμαγορικό άνοιγμα, υπακούοντας σε μηχανισμό τελευταίας τεχνολογίας, έμοιαζε να... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk