Γιαούρτι με παστέλι, ξερά σύκα, μέλι και ρόδι

Μια πρόταση για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας γεμάτοι ενέργεια.

Food styling:Καρολίνα Δωρίτη/ φωτογραφία: Ακης Ορφανίδης

Προετοιμασία 3΄

 

ΥΛΙΚΑ (για 1 μερίδα)

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (ή γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά)

2-3 ξερά σύκα σε μικρά κομμάτια

1-2 κουτ. σούπας ρόδι καθαρισμένο

30 γρ. παστέλι σπασμένο

1 γεμάτη κουτ. γλυκού θυμαρίσιο μέλι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το μέλι και ρίχνουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk