Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, πριν από τα τέσσερα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν έως τώρα. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Μαρόκο, μετά τον Αχμέντ Χασάν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Mars», ο Ελ Αραμπί έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και μάλιστα παραμένει, όχι στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία (πρώην Τσαντ), αλλά στο Καμερούν.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες των Μαροκινών, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, δεν άφησε μόνο του τον επιθετικό του Ολυμπιακού στο Καμερούν, αλλά έδωσε εντολή στον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Σαέντ Ζεκίνι, να μείνει μαζί του στην Γιαουντέ, όπου ο 33χρονος επιθετικός παραμένει κλινήρης.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, δε, ο Ελ Αραμπί θα υποβληθεί σε νέο τεστ την Παρασκευή ή το Σάββατο, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραμένει θετικός ή όχι! Και από αυτό θα εξαρτηθεί εάν θα μπορέσει να ταξιδέψει!

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του (ή καλύτερα, ούτε στην Ελλάδα) τον Ελ Αραμπί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το δεύτερο τεράστιο πλήγμα μετά από εκείνο με τον Χασάν, που επίσης είναι σε καραντίνα στην Αίγυπτο, λόγω κορωνοϊού.

Για την υπόθεση αναμένεται να υπάρξει και ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο ποδοσφαιριστές.