Κατεψυγμένα φασολάκια με φέτα και πάπρικα

Προμηθευόμαστε από τoυς καταψύκτες του σουπερμάρκετ μια συσκευασία που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρέψουμε λαδερά φασολάκια και προσθέτουμε τη δική μας πινελιά.

Food styling Καρολίνα Δωρίτη/ φωτογραφία Ακης Ορφανίδης

Προετοιμασία 10΄/ Μαγείρεμα 40΄- 45΄σε συμβατική κατσαρόλα, περίπου 20΄στη χύτρα ταχύτητας

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

1 πακέτο μείγμα με κατεψυγμένα φασολάκια και λαχανικά για λαδερά

250 γρ. φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη

2 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα

3 κουτ. σούπας φέτα τριμμένη

2 κουτ. σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο (μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε με φρέσκο βασιλικό)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ακολουθούμε τις οδηγίες του πακέτου, με μια διαφορά: αντικαθιστούμε τη συσκευασία ντομάτας στον τρίφτη που προτείνεται με φρέσκια ντομάτα που θα τρίψουμε εμείς. Προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Πέντε λεπτά πριν ετοιμαστεί το φαγητό μας, βάζουμε τη φέτα και τον μαϊντανό (ή τον βασιλικό) και ανακατεύουμε. Αν χρειαστεί προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό στη διάρκεια του μαγειρέματος. Αν στο τέλος του μαγειρέματος η σάλτσα είναι αραιή και υδαρής, βγάζουμε τα φασολάκια και τη βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να δέσει. Γαρνίρουμε με λίγο επιπλέον ψιλοκομμένο μαϊντανό και καπνιστή πάπρικα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk