ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ AUTOHUB ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί ο Βαγγέλης Κιούσης με το AUTOHUB μας προσκαλεί στα πιο συναρπαστικά ταξίδια και τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές στον κόσμο της σύγχρονης αυτοκίνησης.

Στη δεύτερη εκπομπή, το test-drive γίνεται με το κομψότερο μικρό crossover της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με ηλεκτρική τεχνολογία.

Καλεσμένος ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος εξηγεί τη «σχέση» του με το αυτοκίνητο, πόσο τον εξυπηρετεί στην καθημερινότητα του και γιατί το αντιμετωπίζει ως μια κάψουλα προσωπικού χρόνου.

Το AUTOHUB αναζητά τη γνώμη των ειδικών για τα δικαιώματα μας ως καταναλωτών και υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων φιλοξενώντας στο στούντιο την Αναπληρώτρια του Συνηγόρου του Καταναλωτή, Βασιλική Μπώλου.

Ακόμα, ο Δρ. Άγγελος Αμδίτης, Διευθυντής Έρευνας, ΕΠΙΣΕΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείoυ μας ξεναγεί στις τεχνολογικές «διατυπώσεις» του e-call, του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης το οποίο σχεδιάστηκε για να σώζει ζωές.

Το AUTOHUB παρουσιάζει το νέο hyper car που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στον τομέα των επιδόσεων, αναλύει τα μυστικά της plug-in υβριδικής τεχνολογίας και εξερευνά τις νεότερες εξελίξεις από τη διεθνή σκηνή της αυτοκίνησης.

AUTOHUB

Κάθε Κυριακή στις 10:00

Παρουσίαση – επιμέλεια: Βαγγέλης Κιούσης

#megatv #autohub