Αισιόδοξος ότι σύντομα θα βγάλουμε τις μάσκες εμφανίστηκε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον κοροναϊό Ηλίας Μόσιαλος.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, σχολιάζει τη φωτογραφία ενός άραβα μαιευτήρα με ένα μωράκι που του τραβά τη μάσκα μόλις γεννήθηκε η οποία έχει γίνει ήδη viral.

«Ολοι θέλουμε ένα σημάδι πως θα βγάλουμε τις μάσκες σύντομα», είχε γράψει ο μαιευτήρας με τον Ηλία Μόσιαλο να συμφωνεί και να τονίζει «Ετσι είναι και έτσι θα γίνει».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο καθηγητής αναφέρει:

«Έχουν περάσει πολλοί μήνες που συζητάμε σχεδόν μόνο για τον κοροναϊο. Εχουμε συνδυάσει τα νοσοκομεία με το μασκοφορεμένο, κουρασμένο υγειονομικό προσωπικό, με τα τεστ και τις εικόνες από τους θαλάμους της εντατικής. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό τα νοσοκομεία.

Να μια τέτοια εικόνα: το νεογέννητο μωράκι κάπου στο Ντουμπάϊ τραβάει τη μάσκα του μαιευτήρα. Τη φωτογραφία την ανάρτησε ο ίδιος ο μαιευτήρας- γυναικολόγος Dr Samer Cheaib, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Όλοι θέλουμε ένα σημάδι πως θα βγάλουμε τις μάσκες σύντομα» λέει ο γιατρός. Ετσι είναι, και έτσι θα γίνει».

Έχουν περάσει πολλοί μήνες που συζητάμε σχεδόν μόνο για τον κορωνοϊο. Εχουμε συνδυάσει τα νοσοκομεία με το…

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020