Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας στο Λουτράκι. Ένα όχημα έγινε στάχτη και λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε η οδηγός του αυτοκινήτου νεκρή στο σπίτι της. Δίπλα της, επίσης νεκρός ένας άντρας. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα εφιαλτικό σκηνικό όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, καθώς βρήκαν νεκρή τόσο την ίδια όσο και ένα ακόμη άτομο, που κατά πληροφορίες είναι άνδρας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και οι δυο ήταν πεσμένοι στο δάπεδο γεμάτοι αίματα και όλα δείχνουν ότι έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας. Τα πτώματά τους έφεραν πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνά!

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται έντονα το σενάριο να πρόκειται για έγκλημα πάθους…

Ενώ, όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα, loutrakiblog.gr, το πτώμα του άτυχου άνδρα μάλλον ανήκει σε επιχειρηματία του Λουτρακίου, καθώς το αυτοκίνητό του βρίσκεται παρκαρισμένο, κοντά στο σπίτι της άτυχης 45χρονης ενώ αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης γυναίκας, αλβανικής καταγωγής.

Το χρονικό της υπόθεσης στο Λουτράκι

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα loutraki365.gr, άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες. Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παρέμενε το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δίπλα της, επίσης νεκρός ήταν και ένας άντρας. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.