Ένα πρωτοφανές θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο Λουτράκι, όπου αγνοείται μια 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η Ουκρανή ιδιοκτήτρια που κατοικεί μόνιμα στην περιοχή αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε ενώ έξω από το σπίτι της και κάτω από την πόρτα έρεε αίμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το όχημα βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο. Αμέσως, άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού, η οποία αγνοείται μέχρι και αυτή την ώρα.

Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών. Η αλλοδαπή γυναίκα, που φέρεται να έχει μεγάλη περιουσία, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη.

Αίματα έξω από το σπίτι της 45χρονης

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, καθώς η αστυνομία εντόπισε αίματα έξω από το σπίτι, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για να εισέλθει η Αστυνομία μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα πάντα με το loutraki365.gr, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι μέσα στο σπίτι, βρίσκεται η 45χρονη, ωστόσο κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, μέχρι να βρεθεί στο σημείο ο εισαγγελέας προκειμένου να δώσει την άδεια για να εισέλθει η Αστυνομία στην οικία της 45χρονης.