Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής έκανε πρεμιέρα χθες, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο και σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης ήταν στις βασικές επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, το MEGA μετά τις 24:30 σημείωσε την 2η καλύτερη απόδοση με μερίδιο τηλεθέασης 12% μετά τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (Φως στο Τούνελ 14.8%) επικρατώντας του ανταγωνισμού στο κοινό 45-54 με ποσοστό 18%.  Στο γυναικείο κοινό 45-54 κυριάρχησε με 21,5%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή σε επίπεδο λεπτού έφτασε στο δυναμικό κοινό 18-54 έως 18%, καταγράφοντας  στους άνδρες 45-54 ποσοστό έως 27% και στις γυναίκες  45-54 έως 26%.

Τρεις ώρες γεμάτες μεγάλες επιτυχίες, τρεις ώρες που έκαναν τους τηλεθεατές του MEGA να τραγουδήσουν, να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να χαλαρώσουν.

Από τα δεκάδες μηνύματα που κατέκλυσαν τα social media οι φίλοι του μεγάλου καναλιού αλλά και του Γιάννη Πλούταρχου έδειξαν την προτίμησή τους στο «Σπίτι με το MEGA» και πόσο τους είχε λείψει.

Η συνέχεια θα είναι καλύτερη

To «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23:10 υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Μαζί της επί σκηνής θα είναι η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.