Από την καραντίνα του σπιτιού του, ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια της υγείας του με τον κοροναϊό.

«Τη Δευτέρα ξεκίνησα και δεν ένιωθα πολύ καλά. Ήρθαν τα πρώτα δέκατα, είχα έντονη ημικρανία η οποία δεν σταματούσε με τίποτα» είπε.

Ο τραγουδιστής, που δηλώνει ορφανό κρούσμα, διαγνώστηκε θετικός μέσω τεστ COVID-19, την περασμένη Τρίτη, και όπως λέει, δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού και πώς μπορεί να κόλλησε.

«Πραγματικά ο κοροναϊός βρίσκεται δίπλα μας, βρίσκεται γύρω μας οπότε μπορεί όντως να τον έχω κολλήσει οπουδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το φανταστώ, πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ γιατί όσο μπορούσα πρόσεχα» εξηγεί.

Μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook, ο ίδιος ο τραγουδοποιός, ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους ότι νοσεί από COVID-19, όπως και τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, αφού ο Άκης Δείξιμος είναι και αντιδήμαρχός πολιτισμού.

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει το γεγονός ότι έχω COVID, πάει να πει ότι πρέπει να κλειστώ στο σπίτι, να μην δω κανέναν άνθρωπο, να παραμείνω γενικότερα μόνος μου, ασφαλής και να κρατήσω ασφαλείς και τους υπόλοιπους γύρω» καταλήγει.

Σε καραντίνα με τον σκύλο και τα ψώνια της μαμάς

Μοναδική παρέα στην καραντίνα, το γαλλικό μπουλντόγκ Άκη Δείξιμου.

Στο πλευρό του τραγουδιστή βρίσκεται και η μητέρα του, η οποία φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τον προμηθεύσει με τρόφιμα, αφήνοντάς στην εξώπορτα του σπιτιού του, ώστε να μην του λείψει τίποτα.

«Ήμουνα ψύχραιμος, ήταν ψύχραιμη και η οικογένεια μου, πολύ σημαντικό. Ήταν πολύ σημαντικό όταν πήρα την μητέρα μου τηλέφωνο και της το ανακοίνωσα, μου είπε οκ μην ανησυχείς, κάτσε σπίτι, είχε αφήσει αρκετά ψώνια με τρόφιμα στο υπόγειο του σπιτιού μου για να μπορώ να φτιάχνω το φαγητό μου».

Οι θαυμαστές του μέσα από δεκάδες μηνύματα, του ευχήθηκαν περαστικά με τον τραγουδιστή να αντεύχεται σε όλους υγεία, προτρέποντας στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

«Το περνάω ήπια»

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άκης Δείξιμος αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και τον μοναδικό του φίλο στην καραντίνα, τον σκύλο του.

«Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα. Δε θέλω να παραπονιέμαι γιατί μέχρι τώρα το περνάω ήπια».

Ο κ. Δείξιμος τόνισε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στον ιό, ο οποίος βρίσκεται παντού.