Τις ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς προσβλήθηκε από τον κοροναϊό.

Δεν εξαιρεί κανέναν

Ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση που είχε σήμερα για την πανδημία με τον ιστορικό και συγγραφέα Yuval Noah Harari, υπό τον συντονισμό της Liz Alderman, υπεύθυνης οικονομικών ειδήσεων της εφημερίδας «New York Times» εξέφρασε τις ευχές του τόσο τον πρόεδρο Τραμπ όσο και στη σύζυγό του Μελάνια και τόνισε ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.

«Εύχομαι τα καλύτερα στον Πρόεδρο Trump και στην σύζυγό του στη μάχη κατά του ιού. Εάν συγκρατώ κάτι από αυτή την στενάχωρη υπόθεση είναι ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, δεν εξαιρεί κανέναν, μπορεί να μας επηρεάσει όλους» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

Το να μη φοράς μάσκα δεν αποτελεί πολιτική δήλωση

«Το να φοράς μάσκα δεν αποτελεί πολιτική δήλωση, είναι μία πράξη αυτοπροστασίας αλλά και αλληλεγγύης, καθώς προστατεύεις άλλους, ειδικά την οικογένειά σου, διότι γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες μεταδόσεις γίνονται εντός του νοικοκυριού. Επομένως, πρόκειται για μία πράξη προστασίας αυτών που αγαπάς».