Τάμπλετ στους μαθητές του Καστελόριζου, που συμμετείχαν ως εθελοντές στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, πρόσφερε ο όμιλος Alter Ego, σε μία συμβολική κίνηση στήριξης του ακριτικού νησιού.

Παράλληλα, το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ πρόσφεραν στις σχολικές βιβλιοθήκες του Καστελόριζου και των Αρκιών 100 επιλεγμένους τίτλους βιβλίων, ενώ με τη βοήθεια του ΒΗΜΑΤΟΣ θα εκδοθεί και τοπική εφημερίδα, που θα γράφεται από τους μαθητές του νησιού.

42 tablet πρόσφερε ο όμιλος Alter Ego στους μικρούς μαθητές του Καστελόριζου αλλά και στους δύο μαθητές των Αρκιών, σε μία συμβολική κίνηση.

Στην τελετή λήξης του 5ου διεθνούς φεστιβάλ ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα σύνορα», ο Γιάννης Ζουμπουλάκης, εκπροσωπώντας τον όμιλο Alter Ego βρέθηκε κοντά στους μικρούς μαθητές.

Πολλοί από τους μαθητές του ακριτικού νησιού δεν είχαν υπολογιστή αλλά ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, γεγονός που δυσκόλεψε την παρακολούθηση των online μαθημάτων.

Οι εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ εμπλουτίζουν και τις σχολικές βιβλιοθήκες του Καστελόριζου και των Αρκιών, προσφέροντας 100 επιλεγμένους τίτλους βιβλίων, βιβλία που ξεχώρισαν οι αναγνώστες των εφημερίδων.

Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ αναλαμβάνει άλλη μία πρωτοβουλία. Nα γίνει χορηγός και αρωγός στην έκδοση μίας τοπικής εφημερίδας που θα γράφεται από τους μαθητές του νησιού.