Κλειστό είναι από σήμερα το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, έπειτα από σύσταση του ΕΟΔΥ, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κοροναϊού σε δύο αθλήτριες του κρίκετ.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, Σταμάτης Λυκούρης, μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση από τον ΕΟΔΥ των δύο θετικών κρουσμάτων σε αθλήτριες του κρίκετ, αποφασίστηκε από τη διοίκηση του ΕΑΚΚ η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων κρίκετ, καθώς και η αναβολή της διεξαγωγής όλων των αθλημάτων, προκειμένου το Αθλητικό Κέντρο να απολυμανθεί και να ακολουθηθούν πιστά όλες οι οδηγίες που θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ».

«Ξεκινήσαμε από σήμερα την απολύμανση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, ενώ περιμένουμε τα αποτελέσματα από 20 αθλητές που έχουν υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κοροναϊού, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το προσωπικό του ΕΑΚΚ» συμπλήρωσε ο κ. Λυκούρης.

Το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες ημέρες, ενώ θα επαναλειτουργήσει μετά τις νέες οδηγίες που θα λάβει η διοίκησή του από τον ΕΟΔΥ.