Για δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέλιος Πέτσας με αφορμή τα όσα δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πανικός τον σέρνει σε νέες αθλιότητες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χρεώνει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης νέες αθλιότητες εξ’ αιτίας του πανικού του -όπως αναφέρει- για τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τον στενό του συνεργάτη Νίκο Παππά και απαντά στην αναφορά Τσίπρα, ότι, η ΝΔ είναι διεφθαρμένο κόμμα, «ας κοιτάξει δίπλα του».

Αναλυτικότερα στη δήλωσή του ο κ. Πέτσας τονίζει:

«Ο πανικός του κ. Τσίπρα από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις τον σέρνει σε νέες αθλιότητες. Την ώρα που η Ελλάδα ανακτά το κύρος της και χαρακτηρίζεται διεθνώς, ως μια χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης του κορονοϊού, ο κ. Τσίπρας δυσφημεί την Πατρίδα μας στο εξωτερικό» και καταλήγει:

«Όσο για την αναφορά του σε «διεφθαρμένο κόμμα», ας κοιτάξει δίπλα του».

Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ελίτ

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ για σχέσεις με συμφέροντα, λέγοντας ότι θα ήταν χαρούμενος αν η επόμενη κυβέρνηση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να χτίσει πάνω στα θεμέλια που τέθηκαν, «αλλά όπως είχαμε προβλέψει, αυτό δεν συνέβη, είναι ένα διεφθαρμένο κόμμα που βύθισε την Ελλάδα σε βαθιά ύφεση, επειδή ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν μόνο τα συμφέροντα των ελίτ».

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση «αντιμετωπίζει τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης του κοροναϊού με το μόνο τρόπο που γνωρίζει: με το να προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ύφεση». Ανέφερε ειδικότερα ότι «πήραν μια χώρα με αυξανόμενο ΑΕΠ και μειούμενη ανεργία και κατάφεραν να τα αντιστρέψουν σε μόλις 6 μήνες» και «τώρα βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας επικείμενης καταστροφής και οι προβλέψεις ύφεσης δείχνουν ότι στο τέλος του 2020 το ΑΕΠ μας θα συρρικνωθεί τουλάχιστον κατά 10%».

Πρόσθεσε ότι «απογοήτευσαν πάρα πολλούς, πολύ σύντομα».

Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ

«Βέβαια, στηρίζονται σθεναρά από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, που επανειλημμένα αποκρύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Άλλα τα προβλήματα των ανθρώπων είναι μια πραγματικότητα και όχι μια εικόνα στην οθόνη», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.