Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για την κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών

Το αίτημα που θέτουν – μεταξύ άλλων – είναι η ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, ενώ αντιδρούν και για το νομοσχέδιο που αφορά τις πορείες διαμαρτυρίας

Έξω από το υπουργείο Εργασίας έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας και της καθαριότητας, όπου πραγματοποιούν κινητοποίηση με την υποστήριξη της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Το αίτημα που θέτουν -μεταξύ άλλων- είναι η ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, ενώ αντιδρούν και για το νομοσχέδιο που αφορά τις πορείες διαμαρτυρίας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο MEGA η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Γ. Βρούτσης «κρύβονται» πίσω από μια επιτροπή του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να μην δώσουν λύση στο αίτημά τους.

«Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε μπορούν να μας κοροϊδεύουν» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι όσοι νοσηλευτές που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ -πλέον ΕΦΚΑ- είναι ενταγμένοι στα βαρέα και ανθυγιεινά, ενώ όσοι έχουν ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο παραμένουν εκτός.

ΒημαTV
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk