«Το πόθεν έσχες μου είναι νόμιμο, ηθικό και πεντακάθαρο όπως και όλη η πολιτική μου διαδρομή. Αυτό που είναι βρώμικο, ανήθικο και άδικο είναι η πολιτικά κατευθυνόμενη εκστρατεία ενορχηστρωμένη και πληρωμένη με μπόλικο χρήμα από αυτά τα 20 εκ. ευρώ εναντίον μου. Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Αλέξη Χαρίτση με καλύπτει πλήρως και αποτυπώνει τη συλλογική θέση του κόμματος”, είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ-1.

«Επειδή βρέθηκαν στελέχη της Ν.Δ. από την ακροδεξιά της πτέρυγα οι οποίοι τόλμησαν να με ταυτίσουν με δόλιο τρόπο με πρόσωπα καταδικασμένα αμετάκλητα για διαφθορά από τα ελληνικά Δικαστήρια όπως ο Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος, έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα. Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν μέχρι τέλους ενώπιον της Δικαιοσύνης».

«Το γεγονός ότι επιχειρείται επί 40 ημέρες να δημιουργείτε αυτό το σήριαλ με στόχο την πολιτική και ηθική μου εξόντωση και τη σπίλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το θεωρώ Βατερλό για τη δημοσιογραφία. Όσοι θέλουν να με χτυπήσουν να το κάνουν για την πολιτική μου διαδρομή, για τις απόψεις μου, γιατί ήμουν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής στο σκάνδαλο Siemens και προσπάθησα να μην κουκουλωθεί, γιατί είμαι με μεγάλη πλειοψηφία εκλεγμένος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την ψήφο και βουλευτών από την κεντροδεξιά και προσπαθώ να εκπροσωπώ επάξια τη χώρα μου».

«Υπάρχουν πολλά κανάλια που με λοιδορούν χωρίς να με έχουν καλέσει να απαντήσω. Νισάφι πια!»