Το Μουσείο Ακρόπολης στη μετά-COVID εποχή

Η αρχαιολογική κιβωτός της Αρεοπαγίτου ανοίγει ξανά τις πύλες της και ο Δημήτριος Παντερμαλής μάς ξεναγεί στον ανανεωμένο χώρο.

Σταθερά ανάμεσα στα πέντε πιο δημοφιλή μουσεία αρχαιολογικού περιεχομένου στον κόσμο και στα 25 κορυφαία παγκοσμίως, το Μουσείο Ακρόπολης παρέμενε κλειστό τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πανδημίας.

Καθώς ετοιμαζόταν να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του τη Δευτέρα 15 Ιουνίου ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο αλλά χωρίς τουρίστες να διασχίζουν για την ώρα το κατώφλι του, ο πρόεδρός του κ. Δημήτριος Παντερμαλής μίλησε στη Μαριλένα Αστραπέλλου και στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» για την απρόβλεπτη επόμενη ημέρα του Μουσείου, η οποία αναπόφευκτα ορίζεται από τις βουλές του COVID-19, αλλά και για τα δικά του πεπραγμένα που έφεραν το μουσείο στα πιο σημαντικά του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

BHMAgazino
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk