Ξανά στο χειρουργείο ο Μίκαελ Σουμάχερ – Στόχος η αποκατάσταση του νευρικού του συστήματος

Στο χειρουργείου θα μπει τις επόμενες μέρες  ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ με στόχο την αποκατάσταση του νευρικού του συστήματος

Στο χειρουργείου θα μπει τις επόμενες μέρες  ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ με στόχο την αποκατάσταση του νευρικού του συστήματος.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ  θα υποβληθεί  σε μια μια ακόμη επέμβαση και συγκεκριμένα σε αντικατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων στο νευρικό του σύστημα με υγιή μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε το 2013, που τον άφησε με πολύ μεγάλες σωματικές βλάβες.

Η επέμβαση θεωρείται πρωτοποριακή και την έχει αναλάβει ο άνθρωπος που ανέπτυξε αυτή την μέθοδο πρώτος. Ο Δρ. Menasche, που προχώρησε πρώτος στον εμβολιασμό βλαστικών κυττάρων σε κατεστραμμένο καρδιακό ιστό θα αναλάβει να χειρουργήσει τις προσεχείς ημέρες τον Σουμάχερ στην Γενεύη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “La Dauphine”.

Η ιταλική εφημερίδα “Contro Copertina” από την πλευρά της αναφέρει ότι ο Σουμάχερ έχει καταπονήσει πάρα πολύ τον οργανισμό του, επειδή βρίσκεται κλινήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να έχουν ατροφήσει οι μυς του και να πάσχει από οστεοπόρωση. Αν και τα νέα για την πορεία της υγείας σου έρχονται πάντως με το… σταγονόμετρο ο Ζαν Τοντ, πρώην διευθυντής της Ferrari, είχε δηλώσει πέρυσι ότι ο Σουμάχερ έχει σημειώσει πρόοδο και μπορεί να παρακολουθήσει αγώνες F1 στην τηλεόραση.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk