Συγκίνηση, γέλιο, εξομολογήσεις και πολλά υπέροχα τραγούδια είχε η συναυλία της Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες χαρίζοντας στο κοινό τρεις ώρες γεμάτες υπέροχε μελωδίες.

Μαζί της σε αυτή την ιδιαίτερη συναυλία ήταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία έκανε την Νατάσα Θεοδωρίδου να δακρύσει αλλά και χορέψει και ζεϊμπέκικο.

«Ράγισαν» καρδιές

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα και μεγάλη ήταν η συγκίνηση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην ερμηνεία της Πίτσας Παπαδοπούλου, του τραγουδιού «Ράγισα» σε στίχους του Γ. Αναστασιάδη και μουσική του Δ. Παπαδόπουλου.

«Εσύ είπες ‘ράγισα’ και εγώ είπα δάκρυσα», ήταν τα λόγια της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά την ερμηνεία της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Οι δύο σπουδαίες τραγουδίστριες, αφού αντάλλαξαν ευχαριστίες και ευχές, έκλεισαν με την πεποίθηση ότι ενέργειες σαν και αυτή χαροποιούν τον κόσμο και όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι.

«Εύχομαι να διασκέδασε και ο κόσμος», σημείωσε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η αφιέρωση του Πέτρου Ιακωβίδη

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως τον έχετε αγαπήσει και εσείς, για το ήθος του, για τη φωνή του, για τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει».

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια τον Πέτρο Ιακωβίδη στην σκηνή, ενώ αναφερόμενη στην καταγωγή του, που είναι από τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Καβάλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αγάπη της για τη βόρεια Ελλάδα και την πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη μεγάλη επιτυχία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές», που ερμήνευσε μοναδικά η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξεχώρισε στις καρδιές των θεατών και «έντυσε» μουσικά την «Πολίτικη Κουζίνα».

Ευχαριστώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την πρόσκληση σε αυτήν την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία του MEGA, ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε κοντά της.

«Είναι μεγάλη μου τιμή μου που με κάλεσες απόψε και στο MEGA που μας έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε μετά από τόσο καιρό».

Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου ένα από τα πρώτα τραγούδια της συνεργασίας τους, το «Κοριτσάκι μου».

Το τρολάρισμα του Παντελή Καναράκη

Τους αγαπημένους της συνεργάτες ευχαρίστησε στο τέλος μίας ακόμα υπέροχης μουσικής βραδιάς στο MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου. Όλους τους μουσικούς που βρέθηκαν στο πλάι της χαρίζοντάς μας σχεδόν τρεις ώρες αγαπημένων μελωδιών.

Ο Παντελής Καναράκης στη συνέχεια, την ενημέρωσε ότι υπήρχε μία σύνδεση – έκπληξη, ωστόσο, μετά και τις αντιδράσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας, αλλά και το γεγονός ότι παρά την επιμονή του τελικά δεν του έκανε το χατίρι να τραγουδήσει, «ξέσπασε», ενημερώνοντάς την πως η παρουσία της στο MEGA συνέβη από… λάθος!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε όσους δούλεψαν για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που έφτασε στις οθόνες μας, αλλά και όλο τον κόσμο, και μας καληνύχτισε με ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της, το «Έλα που φοβάμαι».