Είναι αδύνατον να σκεφτεί κανείς σκηνές από την «Πολίτικη Κουζίνα» και να μην σιγοτραγουδήσει τη μελωδία από το τραγούδι «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές».

Η μεγάλη επιτυχία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που ερμήνευσε μοναδικά η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεχώρισε στις καρδιές των θεατών.

Η αυτοβιογραφική ταινία του Τάσου Μπουλμέτη προβλήθηκε το 2003 και έσπασε κυριολεκτικά ρεκόρ εισιτηρίων. Τόσο το πρώτο τριήμερο, όσο και ολόκληρη τη σεζόν η ταινία ήταν στην πρώτη θέση προτίμησης του κοινού. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Ελλάδα η «Πολίτικη Κουζίνα» έφτασε να είναι η δεύτερη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, με πρώτο σταθερά τον «Τιτανικό».

Η συνεργασία της Θεοδωρίδου με την Ευανθία Ρεμπούτσια ήρθε τελείως ξαφνικά. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η ερμηνεύτρια δεν της αρέσει να κυνηγάει τα πράγματα και έτσι επιλέγει να κάνει και στην καριέρα της.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν ήξερε την Θεοδωρίδου προσωπικά, απλώς της άρεσαν τα τραγούδια της.

«Τη Νατάσα δεν την ήξερα προσωπικά, μου άρεσε η φωνή της και άρεσε και στο σπίτι, δηλαδή στον άντρα μου και στην κόρη μου, της τηλεφώνησα και της είπα: “Είμαι η Ευανθία Ρεμπούτσικα” και υπήρχε ένα κενό και όταν την είδα μου είπε ότι νόμιζε ότι της έκανα πλάκα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού οι δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου συνεργάστηκαν στην δημιουργία ενός ολόκληρου δίσκου.

Το άλμπουμ «Έρωτα δεν ξέρεις ν’ αγαπάς» σε μουσικής της Ρεμπούτσικα και στίχους του ποιητή Μιχάλη Γκανά επισφράγισε την χημεία των δύο γυναικών και έκανε ακροατές ακόμα και διαφορετικών ειδών μουσικής να εκτιμήσουν την φωνή της.

Το «Έρωτα, δεν ξέρεις ν’ αγαπάς» αποτελείται από δέκα ερωτικές ιστορίες. Δέκα λυγερές μελωδίες, γεμάτες μνήμες και λαμπερά ηχοχρώματα, με λόγια απλά, παραπονεμένα ή γλυκόπικρα και μια αισθαντική φωνή με νέο ύφος και άλλο ήθος.

Μέσα από τον δίσκο ξεχώρισαν δυο τραγούδια, το «Ξημερώνομαι» και το «Πώς Τα Κατάφερες». Τραγούδια που έδιναν το στίγμα της δουλειάς αυτής, στο οποίο η λαϊκή ερμηνεύτρια ξεδίπλωσε το ερμηνευτικό της ταλέντο για άλλη μια φορά. Με τα «Γοβάκι Γυάλινο», «Σαλονίκη», «Μάθημα Χορού», «Φωτιά», «Τι Σου’ Χω Κάνει, «Νοσταλγία, «Μια Φωνή Μακρινή» και «Έρωτα Δεν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς» να συμπληρώνουν το παζλ της δουλειάς αυτής.

Μια μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο MEGA

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! «Στο σπίτι με την Νατάσα Θεοδωρίδου» την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 11 το βράδυ στο MEGA η βραδιά αναμένεται συναρπαστική.

Με καλή μουσική, αγαπημένα τραγούδια, υπέροχες φωνές και την καλύτερη παρέα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της. Τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα 30 χρόνια της σημαντικής πορείας της στο λαϊκό τραγούδι. Καλεσμένοι στην εκπομπή, η σπουδαία κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου και ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης.

Στην παρέα και ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης που δίνει με την Νατάσα… ρεσιτάλ χιούμορ και καλής διάθεσης.

Και μέσα σε όλα που θα απολαύσουμε έρχεται μια δυνατή αποκλειστικότητα.

Η παρουσίαση για πρώτη φορά του νέου τραγουδιού της Νατάσας σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου από την Heaven Music.

Στο MEGA την Παρασκευή ξεκινώντας από… «Μια κόκκινη γραμμή» θα γραφτεί ακόμα μια μεγάλη μουσική ιστορία.