Πολιτική Αγωγή στη δίκη Χ.Α.: «Επιχειρούν το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης»

«Επιχειρούν το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης και την ολική επαναφορά της Χρυσής Αυγής στους δρόμους και στο πολιτικό σύστημα», σχολίασε ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης

Καταπέλτης είναι το σχόλιο του δικηγόρου Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάση Καμπαγιάννη με αφορμή την εισαγγελική πρόταση για την απαλλαγή όλων των πρώην βουλευτών της ΧΑ και για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης δήλωσε ότι «κύκλοι του βαθέος κράτους – έως και παρακράτους – που τα προηγούμενα χρόνια συγκάλυπταν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, με προσβάσεις στην Εισαγγελία και σε συνεννόηση με τη ναζιστική συμμορία, επιχειρούν το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης και την ολική επαναφορά της Χρυσής Αυγής στους δρόμους και στο πολιτικό σύστημα».

«Η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν σκανδαλώδης και πρέπει να σημάνει συναγερμό για κάθε δημοκράτη πολίτη» υπογραμμίζει.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καμπαγιάννη είναι: «Η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν σκανδαλώδης και πρέπει να σημάνει συναγερμό για κάθε δημοκράτη πολίτη

Ήταν τόσο ακραία η πρόταση στο περιεχόμενό της που ένα μόνο μπορεί να είναι το συμπέρασμα: Κύκλοι του βαθέος κράτους – έως και παρακράτους – που τα προηγούμενα χρόνια συγκάλυπταν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, με προσβάσεις στην Εισαγγελία και σε συνεννόηση με τη ναζιστική συμμορία, επιχειρούν το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης και την ολική επαναφορά της Χρυσής Αυγής στους δρόμους και στο πολιτικό σύστημα. Η εισαγγελέας της έδρας εμφανίστηκε σήμερα ως το ομιλούν εργαλείο αυτού του σχεδιασμού.

Τα θύματα και οι υπερασπιστες τους στεκόμαστε πλέον μόνοι απέναντι στο δικαστήριο χωρίς τη συνδρομή της εισαγγελικής αρχής. Το δικαστήριο είναι αρμόδιο να αποφασίσει».

Διαβάστε ολόκληρη την εισαγγελική πρόταση με την οποία προτείνεται η απαλλαγή των πρώην βουλευτών της ΧΑ

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk