Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση της Κατεχάκη για τα όσα έγιναν την Παρασκευή στα Εξάρχεια.

Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, «δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας».

«Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι… οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας», συμπληρώνοντας ότι «προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα «Νόμος και Τάξη» του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε».

«Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.